Blogg

Söndagen den 30e juni

Hej på er!

 

I veckan som gått hade vi sommarens första träningsläger och det gick bra. Vädret var sådär men sista dagen sken äntligen solen och vi njöt av en långtur till sjön med bad och grillning. På eftermiddagen gjorde alla tjejerna sina ponnyer extra fina inför uppvisningen hemma på min gräsbana som blev lyckad.

Idag är det exakt fyra veckor sen vår Tabina försökte hoppa över en boxvägg och skadade knäet så illa att hon stått mer eller mindre på boxvila sen dess. Hon har ett stort skrapsår på ena framknäet då vi fick såga ner väggen med motorsåg efter som hon hängde fast, hon landade inte så graciöst då. Såret läker iallafall fint, det är ett evigt pyssel med tvättande och bandagerande, inte alls vad man tänkt sig på sommaren men så är livet ibland. Hon rör sig bra på benet så här långt men det är ovisst ifall hon kommer att hålla som ridhäst igen, det får framtiden utvisa när hon är redo för att sättas igång.

 

Det är inte bara roligt att vara hästägare har vi fått erfara senaste månaderna. I maj fick vi ta bort mammas islandssto Blida som inte klarade att återhämta sig efter ett kolikanfall, trots bästa vård på klinik i en vecka. Tråkigt och oväntat, och så tomt efteråt.

 

Men man kämpar vidare mot nya ljusglimtar och det kommer bättre tider!

 

Idag har jag en hel del att fixa med. Måste hinna rida alla hästarna samt byta beten till några, laga några staket m.m. Full fart.

 

Vi hörs snart igen

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS