Välkomna

Välkomna

Den här hemsidan uppdateras inte längre. Ny hemsida under uppbyggnad på Fridhuset.se

 

Följ oss under tiden på Facebook via sidan Fridhuset eller Fridhusets ridskola i Kyrlhult 

 

 

Fridhuset i Kyrkhult -Träning av hästar och ryttare 

"The secret in riding is to do few things right. The more one does, the less one succeeds. The less one does, the more one succeeds." - Nuno Oliveira

Joyriding drivs av mig, Frida Stensson.

Joyriding erbjuder utbildning av hästar och ryttare inom Integrerad Ridkonst/Klassisk dressyr. Detta innefattar bl.a:

  • Arbete vid hand, som gymnastik för alla hästar eller rehabilitering för hästar som behöver byggas utan ryttarens vikt på sin rygg t.ex. efter en skada.
  • "Arbete på lång tygel", roligt variation till ridning där man närapå rider hästen från marken, utmärkt motion för båda!
  • Ledövningar och kroppsmedvetenhet för häst enligt Tteam. I mitt tycke det bästa sättet att starta en unghäst eller skapa en bättre relation med en äldre häst. Du får bättre förståelse för din häst och din häst lär sig ett gott uppförande på ett stressfritt och positivt sätt.
  • Unghästträning, allt från grundträning från marken med ovan nämnda metoder, tillvänjning och inpassning av utrustning, longering, insittning och ridning med utbildning enligt klassiska utbildningsskalan och hänsyn till individens förutsättningar.
  • Ridning med fokus på få en stark och välgymnastiserad häst som kan ridas för lätta hjälper. Ett av Integrerad ridkonsts ledord är att ridningen ska innebära ett mervärde för hästen såväl fysiskt och psykiskt, d.v.s. den ska tycka det är roligare att jobba med oss än att bara gå i hagen och den ska bli bättre i sin kropp t.ex. mer liksidig och balanserad.

Missa inte www.drangelska.se och att vi numera har en egen facebooksida "Integrerad ridkonst International"

 

 

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS