Privatlektioner

Lektioner Mörrum

Uppdaterat 160128

Under våren kommer jag att hålla lektioner i grupp eller privat på Mörrums ryttarförening Ekeberg. 

Träningen där blir på söndagar med start v5 och 8, därefter söndagar jämna  veckor under våren. För mer info skicka ett mail eller gå in på
www.morrumsryttarforening.com


Vid intresse håller jag gärna endagars eller helgkurser på annan ort, ta kontakt med mig vid intresse.

Väl mött!

Privatlektioner

Jag ger privatlektioner i det du vill lära dig mer om, ridning eller hästhantering. Från marken kan jag hjälpa dig med kommunikation, lastträning, ledövningar, miljöträning, arbete vid hand eller arbete på långa tyglar.

Du kommer till mig för att du vill lära dig mer om ridning och hästhantering på det sättet och med de värderingar som jag har. Du kan komma med egen häst/ponny eller låna av mig. Nybörjare eller med erfarenhet, under en privatlektion kan vi anpassa oss helt efter din tidigare erfarenhet och dagsform.

Du kan också kommer med din häst för att du vill att jag ska träna eller rida den en timme.

Jag ger lektioner privat i mån av tid. I så fall ser jag helst att vi ses med jämna mellanrum och tillsammans lägger upp långsiktiga och kortsiktiga mål för dig hästen. Precis som i allt annat arbete med hästarna är tid en viktig ingrediens i bra träning och jag vill ge elever övningar som tillsammans med rätt mängd tid ger önskvärt resultat.

Pris för en privatlektion är 300 kr inkl 6 % moms. Är ni två så är priset 250 kr / person, vid tre 200 kr / person och vid fyra eller fler 150 kr / person.

Köp ett paket med 5 lektioner så får du avdrag på priset och det blir lättare för mig att lägga upp en plan med träningsuppgifter för dig och din häst hemma mellan gångerna, så når vi mer långsiktiga och hållbara resultat.

Paket med 5 lektioner: 1400 kr (1150 kr om ni rider 2 st)
Obs! Ett paket med lektioner ska användas under längst en sexmånaders period.

En lektion är 45-60 min beronde på vad vi jobbar med och resultatet. Varje god hästtränare/ryttare vet vikten av att sluta i tid när något fungerar bra, så når man långsiktigt de bästa och mest hållbara resultaten.

Priserna gäller för lektioner hemma hos mig. Vid lektioner på annan plats tillkommer körersättning 25 kr/ mil. Jag kör endast ut i mån av tid, enklast är om du kan ta dig till mig.

Vid frågor eller intresse kontakta mig via mail eller telefon.

Frida
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS