Inridning, utbildning, träning, försäljning

Träning av hästar och ponnyer 2015


Under 2015 tar vi emot hästar och ponnyer för inridning från och med april månad. Boka plats i god tid, vi tar endast emot ett fåtal hästar åt gången.

Vi tar emot ponnyer och hästar av alla storlekar och typer. Vi har erfarenhet av att grundutbilda hästar för hopp, dressyr och western såväl som vanliga allroundhästar och skogsmullar. Vi har också erfarenhet av såväl svårridna som svårhanterade hästar, Vi tar även emot hingstar.

Vi har erfarenhet av att förbereda och visa hästar på treårstest.

Vi lägger tillsammans upp en plan som passar den enskilda hästen. Hästen tränas varierat och mångsidigt för att stärka den både mentalt och kroppsligt samtidigt som den får en bred grund. Ju mer ägaren/ryttaren kan närvara desto bättre bli resultatet, speciellt på lång sikt. Arbetspass där vi jobbar tillsammans med ägaren/ryttaren, likaså ridlektioner, är frivilliga men ingår i träningsavgiften. Vi är inte intresserad av "snabba lösningar" utan jobbar för långsiktiga och hållbara resultat.

Det är de små detaljerna som gör de stora skillnaderna.Priser 2015

Inridning/Tillridning/utbildning  av häst/d-ponny/islandshäst, inkl stallplats och grovfoder (hö/hösilage), full skötsel och 4-5 träningspass i veckan.  
6250/ 4 veckor inkl 25% moms eller 1800kr/vecka.
15000 kr för tre månader.

Ponnyer kat a-c, samma vilkor som ovan 
5000 kr/ 4 veckor inkl 25% moms eller 1500 kr/vecka.
12000 kr för tre månader

I träningspriset ingår även ½ kg musli om dagen samt pelleterade mineraler. Ägaren står för övrigt kraftfoder då det är väldigt individuellt om och vad som behövs.Jag har en mängd olika fodersorter från St Hippolyt hemma för försäljning. Det kan vara värt att överväga att satsa lite extra pengar på ett bra foder under träningsperioden då ett bra foder ger en mer välmående häst som kan tillgodogöra sig träningen bättre, bygga muskler, hålla magen i form med allt vad det innebär under stress med miljöombyte och hårdare krav. Bra träning ger goda förutsättningar, men det går inte att bortse från att det är ett bra foder som "bygger" din häst

Ägaren står också för att hästen är försäkrad och lämnar hästen på egen risk.

Pengarna inbetalas på mitt Bg konto och betalning sker månadsvis i förskott. Alternativt kan pengarna faktureras med betalning på 14 dagar, då tillkommer 50 kr i faktureringsavgift.

I de fall Ni vill ha hjälp med försäljning så lämnas hästen på samma villkor och för samma pris som ovan, jag tar även 10% av försäljningspriset. Jag står för annons kostnader och håller hästen i bästa möjliga skick samt visar den för kunder.

Välkomna ätt höra av Er med förfrågningar via telefon eller email.Frida
Rui och Donna, inriden och visad på treårstest 2013 med gångartsdiplom.

Träning per timme

Vi kan i mån av tid hjälpa till med inridning och utbildning genom att komma ut till er eller att ni kommer med hästen till oss för en timmes träning.

Detta är inte att rekommendera vid inridning då vi föredrar att jobba med hästen korta pass ofta, men kan vara en fungerande metod i de fall ägaren själv kan träna sin häst aktivt mellan gångerna.

Träning per timme kostar 300 kr inkl 25% moms, en timme räknas som 40-60 min beroende på vad som behövs. Vid resa tillkommer resersättning på 30 kr/mil.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS